VACTURE : Chauffeur/magazijnmedewerker

VACATURE

Op korte termijn hebben wij binnen het team van onze vestiging in Maastricht (Rijksweg 9, Cadier en Keer) ruimte voor een:

Chauffeur/magazijnmedewerker

20-32 UUR PER WEEK

DE FUNCTIE

Als chauffeur maak je dagelijks zendingen klaar en bezorg je deze met onze bestelbus bij onze klanten in Maastricht en omstreken. Je komt bij wijnliefhebbers thuis aan de deur, maar je bezorgt ook bij cafés en restaurants. Je haalt plezier en voldoening uit het verlenen van service en vindt het leuk om klanten tevreden te stellen. Ben je klaar met bezorgen, dan help je je collega’s met alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn, waaronder het verzendklaar maken van zendingen die op transport gaan en het in ontvangst nemen en op de plaats zetten van wijnen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat zowel de bestelbus als ons magazijn er altijd tip top uitzien. Het betreft een functie voor minimaal 20 en maximaal 32 uur per week.

De werktijden worden in overleg vastgesteld, maar weet dat we maandag t/m vrijdag voornamelijk in de ochtend bezorgen. Het is mogelijk dat je extra wordt opgeroepen in verband met drukte of verlof van collega’s.

JOUW PROFIEL

Wij zoeken

Lees meer »