Horeca & Wijnhandel

[ een professionele wijnpartner ]

Hotel, restaurant, bistro of bar

Wij zijn een professionele partner voor de horeca. Hotel, restaurant, bistro of bar ... voor elk type zaak en budget hebben we passende wijnen. 

Wat hebben we je te bieden?

  • Professionele en persoonlijke benadering ... We gaan graag een samenwerking aan voor de lange termijn. Gaat het jou goed, dan gaat het ons ook goed. Zo kijken we tegen onze samenwerking aan.

  • Meer dan 400 kwaliteitswijnen ... Van goed en betaalbaar tot zeldzaam en kostbaar. 

  • Ruime ervaring in het samenstellen van wijnkaarten ... We weten wat er speelt en wat werkt; we adviseren je graag.

  • Ondersteuning met POS-materialen, zoals wijnkaarten, glaswerk, openers en wijnkoelers ... Wij geloven dat onze samenwerking voor ons allebei versterkend werkt en dragen dat ook graag uit.

  • Ondersteuning met personeelstrainingen en wijnbeschrijvingen ter ondersteuning van de verkoop aan tafel/de gast. 

  • Snelle levering ... Altijd de eerstvolgende werkdag en in zuid-Limburg is in spoedgevallen 'same day delivery' mogelijk.

Ben je geinteresseerd in onze prijslijst of wil je vrijblijvend een afspraak maken om kennis te maken? Neem dan gerust contact op met Ralph Habets via telefoonnummer 043 - 363 77 99 of stuur een bericht naar r.habets@sauterwijnen.nl.

Wijnhandel

Heb je een eigen wijnspeciaalzaak en ben je op zoek naar een uitbreiding van je assortiment of wil je graag een van onze 'merken' in je winkel verkopen? Laat het ons weten en we bespreken graag de mogelijkheden.

Bel of mail naar Ralph Habets (043 - 363 77 99 / r.habets@sauterwijnen.nl).

We hanteren een prijsopbouw/-systematiek waardoor je met een nette marge onze consumentenprijzen kunt aanhouden. Het is tevens mogelijk om onder bepaalde voorwaarden voor een bepaalde wijn of een bepaald 'merk' exclusiviteit voor een stad of regio af te spreken.