Klantenservice

[ jouw tevredenheid is ons plezier ]

Wijn kopen en van wijn genieten moet een feest zijn. Niets mag dat feest in de weg staan. De keuzes die je bij ons maakt dienen je ongeremd het plezier te verschaffen, dat je er terecht van verwacht. Zonder uit het oog te verliezen dat goede smaak en intensief genieten versterkt worden door ervaring, leren en met belangstelling waarnemen. Je kunt bij ons snel, gemakkelijk en vooral in volle vertrouwen bestellen. Ons team staat permanent klaar om je snel en adequaat van dienst te zijn. Voor vragen, advies, klachten, transport, speciale wensen of aanvullende informatie. Jouw tevredenheid is ons plezier!


Makkelijk bestellen en laten thuisbezorgen

Op deze pagina vind je alle informatie over het bestellen en laten thuisbezorgen van onze wijnen. Hoewel we geprobeerd hebben zo veel mogelijk informatie in deze pagina op te nemen, kan het zijn dat je een specifieke vraag of wens hebt. Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Telefoon: 043 – 363 77 99
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.30 uur.

E-mail: info@sauterwijnen.nl

BESTELLEN

Bestellen kan via onze webshop, telefonisch, per e-mail of met het antwoordformulier dat wordt meegestuurd met onze publicaties.

Het antwoordformulier kun je gratis versturen naar: Antwoordnummer 26, 6200 VD Maastricht.

BEZORGEN

Je kunt ervoor kiezen om je bestelling af te halen in een van onze vestigingen of thuis te laten bezorgen. Dat doen we graag voor je! Vanaf € 150,- is het thuisbezorgen gratis. Voor kleinere bestellingen vragen wij een bijdrage in de transportkosten van € 10,-.

Je bestelling wordt de eerstvolgende werkdag verstuurd en doorgaans 1-2 dagen later bij je thuisbezorgd. Lukt dat niet, omdat bijvoorbeeld een wijn (tijdelijk) niet voorradig is, dan nemen wij contact met je op.

Je kunt zelf aangeven op welk adres wij jouw bestelling moeten bezorgen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je bestelling op het adres van je werkgever of van een familielid te bezorgen. Wij proberen er alles aan te doen om jouw bestelling in één keer bij je te bezorgen. Mocht dat niet lukken dan onderneemt onze transporteur een tweede of derde poging.

Het thuisbezorgen van uw bestelling is ook mogelijk in België en Duitsland. Hiervoor vragen wij een vaste bijdrage in de transportkosten van € 17,50.

Let op ! Hou er rekening mee dat wij ook bij het thuisbezorgen verplicht zijn om jouw leeftijd of die van de ontvanger te verifiëren. Je moet namelijk 18 jaar of ouder zijn om alcohol te mogen kopen of in ontvangst te nemen. Onze chauffeur/transporteur zal dan ook naar een ID-bewijs vragen en is wettelijk verplicht de laatste cijfers van het nummer van het ID-bewijs te noteren.

RESERVEREN

In specifieke gevallen bieden wij wijnen 'en primeur' aan. Het systeem van primeurverkopen wordt toegepast voor wijnen die vaak beperkt beschikbaar zijn en die een langere tijd na de oogst in de kelders van de wijnmaker verblijven. Het systeem biedt twee belangrijke voordelen. Enerzijds is het een mogelijkheid – vaak ook de enige – om de betreffende wijnen aan te kopen, anderzijds betaal je een aanzienlijk lagere prijs. De primeurkorting varieert van 15% tot 25% op de reguliere prijs.

Jouw vroege beslissing en geduld stellen ons en de wijnmaker in staat om de wijnen de zorg en de aandacht te geven die ze verdienen. Het moment waarop de wijnen gebotteld en uitgeleverd worden, wordt bepaald door de wijnmaker zelf en is vooraf moeilijk in te schatten. Het is goed te weten dat de wijnmaker bij het maken deze beslissing het belang van de wijn en dus ook jouw belang centraal stelt. Het kan gebeuren dat de wijnmaker beslist de wijn nog iets langer op te voeden en de botteling wat uit te stellen. De uitlevering kan daardoor langer op zich laten wachten dan dat wij in eerste instantie hebben aangegeven.

Het reserveren van deze wijnen kan uitsluitend tot aan binnenkomst. Reserveren tot aan binnenkomst is gratis en de wijnen worden direct na binnenkomst aan je uitgeleverd. Je ontvangt van ons bericht zodra een of meerdere gereserveerde wijnen leverbaar zijn.

Je kunt je reserve niet online inzien en beheren. Voor een actueel overzicht van je reserve of het afroepen van wijnen kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer: 043 - 363 77 99 of e-mail: info@sauterwijnen.nl.

Voor het thuisbezorgen van wijnen uit je reserve gelden dezelfde voorwaarden als voor een reguliere bestelling. De oorspronkelijke aanschafwaarde van de gereserveerde wijn wordt meegenomen in de berekening van de ordergrootte en het bepalen van de bijdrage in de transportkosten.

BETALEN

Je kunt je bestelling afrekenen via IDEAL of met een creditcard. Het afrekenen gebeurt in een beveiligde omgeving van Mollie. Nadat je twee bestellingen via IDEAL of met een creditcard hebt voldaan krijg je de mogelijkheid om te betalen via automatische incasso of op rekening. Indien je kiest voor automatische incasso wordt het totaalbedrag na 14 dagen van je bank-/girorekening afgeschreven. In het andere geval heb je 14 dagen de tijd om het totaalbedrag te voldoen.

Je ontvangt altijd een factuur van ons. De factuur wordt door ons verzonden nadat je bestelling is thuisbezorgd of afgehaald.

KLACHTEN

Klachten over de afhandeling van je bestelling vernemen wij graag zo snel mogelijk, zodat wij samen met jou aan een passende oplossing kunnen werken. Klachten ontvangen wij bij voorkeur schriftelijk via info@sauterwijnen.nl.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

Van toepassing zijn onze algemene verkoopvoorwaarden, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Zuid-Limburg onder nummer 14604792. Je kunt onze algemene verkoopvoorwaarden hier downloaden.