Kwaliteit

[ de basis van een continue motivatie ]

Kwaliteit vormt de basis van onze nooit aflatende motivatie: kwaliteit van de wijnen, van de dienstverlening en van de informatieverstrekking. Nergens wordt je beter geïnformeerd over wijn als bij ons. Onvermoeibaar zoeken wij in Europa en soms ook daarbuiten naar het beste op het gebied van de goede wijn. Met een uitstekende balans tussen kwaliteit en prijs. Authenticiteit, verteerbaarheid, bewaar- en ontwikkelingspotentieel vormen de sleutelbegrippen. Wijnen die de goede smaak aanscherpen van de echte wijnliefhebbers/-kenners, dat is waar we voor jou naar zoeken.


100% tevreden

Hoewel we onze wijnen met de grootste zorg en aandacht selecteren, importeren, opslaan en versturen, kan het gebeuren dat je om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden bent. Vervelend, maar dat lossen we op!

KWALITEIT

Wij staan in voor de kwaliteit van onze wijnen. Door een zorgvuldige selectie en permanente kwaliteitsbewaking kunnen we dit garanderen. Wijn is en blijft een natuurproduct en het kan gebeuren dat een wijn bijvoorbeeld 'kurk' heeft of dat een ander natuurlijk verschijnsel optreedt. In dat geval kun je tot vijf jaar na de oogst aanspraak maken op onze kwaliteitsgarantie en kun je de wijn omruilen voor een andere wijn.

SMAAK

Elke wijn wordt geproefd en uitgebreid beschreven door een van onze deskundigen. Met de uitgebreide wijnbeschrijvingen willen we je vooraf zo goed mogelijk informeren over de smaak van de betreffende wijn. Smaak is echter heel persoonlijk en wat ons betreft niet discutabel. Beantwoord een wijn daarom niet aan je (smaak-)verwachtingen, dan kun je de wijn tot één jaar na aankoop omruilen voor een andere wijn.

LOGISTIEK

Voor het bezorgen van je bestelling maken wij gebruik van een gespecialiseerd transportbedrijf en een pakketdienst. Ondanks de goede afspraken die we met beide bedrijven hebben gemaakt en hun uitgebreide staat van dienst, kunnen breuk en manco sporadisch voorkomen. Het blijft immers mensenwerk. In dat geval stellen wij het op prijs als je direct contact met ons opneemt. In veel gevallen kunnen we dan direct met de chauffeur overleggen over de betreffende situatie. Breuk en manco lossen we altijd op als je dit binnen 10 dagen na bezorging bij ons meldt.

Wil je aanspraak maken op onze kwaliteits-/tevredenheidsgarantie of wil je een breuk of manco melden, neem dan contact met ons op via info@sauterwijnen.nl of 043 – 363 77 99. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.30 uur.