Relatiegeschenken

[ wijn is persoonlijk en doeltreffend ]

Wijn is zeer geschikt als relatie-/eindejaarsgeschenk. Het is persoonlijk en doeltreffend. Je kiest de wijn immers zelf en de ontvanger drinkt de wijn op een moment waarop doorgaans geen ruimte is voor een zakelijke boodschap. Jouw medewerk(st)ers en/of relaties denken op dat moment nog een keer terug aan de prettige en succesvolle samenwerking met jou.

Hieronder hebben we kort en bondig uiteengezet wat we voor jou kunnen betekenen. Al zeggen we het zelf, dat is best veel. Jou werk uit handen nemen staat bij ons voorop. Je stelt het geschenk samen en wij doen de rest!

Laat dat samenstellen nu ook net het leukste gedeelte zijn. Op basis van jouw wensen en budget sturen wij je met plezier en geheel vrijblijvend een passend voorstel. Is op basis van dit voorstel jouw interesse gewekt, dan nodigen wij je graag uit voor een proeverij. De rest gaat daarna vanzelf …

Mogen wij je een voorstel sturen? Alvast ontzettend bedankt!

Bel ons op telefoonnummer 043 – 363 77 99 of stuur een e-mail naar info@sauterwijnen.nl en we gaan voor je aan de slag!


Meer dan 400 kwaliteits-
wijnen uit Europa

Een eindejaarsgeschenk is een gebaar om je relaties en/of medewerk(st)ers te laten weten dat je ze waardeert. Met je keuze voor wijn maak je deze attentie persoonlijk. Je kiest immers niet voor een standaard pakket, maar voor één of meerdere flessen die door jouzelf met zorg en aandacht zijn uitgezocht.

In 120-jaar hebben we een brede en bijzondere collectie wijnen opgebouwd, waarbij authenticiteit en kwaliteit centraal staan. We hebben een uitzonderlijk ruime keuze in de prijscategorie € 7,50-€ 15,00, maar ook daarbuiten zijn er meer dan voldoende mogelijkheden. We helpen je graag met het maken van jouw keuze tijdens een proeverij of door het toesturen van enkele proefflessen.

Ruim assortiment aan
wijngerelateerde cadeauartikelen

Wil je naast een fles wijn nog een klein of groot cadeau aanbieden? Dat kan. We hebben een ruim assortiment aan wijngerelateerde cadeauartikelen. Variërend van kurkentrekkers, koelers en bewaar-/afsluitsystemen tot karaffen, glazen en kookboeken. Heb je een specifieke wens? Ook dat kan! We denken graag met je mee en gaan voor je op zoek naar een origineel en wellicht zelfs een gepersonaliseerd cadeau om aan jouw wijngeschenk toe te voegen. Natuurlijk voegen we ook met plezier jouw eigen gadget of cadeau bij. Hiervoor brengen we slechts een kleine bijdrage in de handling in rekening.

Originele, sprekende
verpakkingen

Voor ieder budget zijn er geschikte cadeauverpakkingen. Onze standaard kartonnen geschenkverpakking en speciale kerstverpakking zijn aantrekkelijk geprijsd: al vanaf € 0,95 is de door jou gekozen fles wijn representatief verpakt.

Mag het iets chiquer, dan is de traditionele houten geschenkkist een heel goede optie. Op de zijkant staat fraai Sauter afgebeeld, op de deksel is plaats voor jouw persoonlijke boodschap. Dat kan in de vorm van een logo of een pakkende tekst. De kosten voor het bedrukken van de deksel zijn alleszins redelijk, zeker bij grotere aantallen. Informeer dus gerust naar tarieven. Vanaf 100 geschenkkisten nemen wij de kosten voor onze rekening!

Liever iets anders? We werken nauw samen met verschillende producenten van verpakkingen en brengen je graag met hen in contact.

Een paar kleine
cadeautjes van ons aan jou ...

Van elke wijn voegen wij standaard een wijnbeschrijving toe. Hierin staat achtergrondinformatie over de wijn, een impressie van de kleur, geur en smaak en de culinaire mogelijkheden.

Bij elk geschenk sluiten wij tevens een kwaliteitsgarantie bij. Mocht het geschenk tijdens het transport onverhoopt zijn beschadigd, dan zorgen wij kosteloos voor de toezending van een nieuw geschenk.

De ontvanger moet natuurlijk weten van wie het pakket afkomstig is. Hiervoor kun je gebruik maken van onze ‘with compliments’ kaarten. Jij levert de tekst aan, wij drukken de kaarten voor je. Uiteraard kunnen we ook de door jou aangeleverde kaarten bijvoegen.

Voor deze service brengen we niets in rekening!

Jij stelt het geschenk samen;
wij doen de rest!

Het is ons doel jou zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Jij doet het leukste gedeelte: je proeft en selecteert de wijnen en stelt het pakket samen. Wij verzorgen de rest.

Wij pakken alles netjes voor je in en bezorgen de geschenken op het juiste moment op het juiste adres. Dat kan ofwel kosteloos op één adres in Nederland, ofwel per individueel pakket thuisbezorgd bij jouw relaties en/of medewerk(st)ers.

Vanaf € 10,00 per adres laten wij jouw geschenk door gespecialiseerd transportbedrijf bezorgen. Jouw geschenk wordt voor dit bedrag ook voorzien van een extra kartonnen verpakking, zodat er geen schade tijdens het transport op kan treden.