VACATURE

Op korte termijn hebben wij binnen het team van onze vestiging in Maastricht (Rijksweg 9, Cadier en Keer) ruimte voor een:

Chauffeur/magazijnmedewerker

20-32 UUR PER WEEK

DE FUNCTIE

Als chauffeur maak je dagelijks zendingen klaar en bezorg je deze met onze bestelbus bij onze klanten in Maastricht en omstreken. Je komt bij wijnliefhebbers thuis aan de deur, maar je bezorgt ook bij cafés en restaurants. Je haalt plezier en voldoening uit het verlenen van service en vindt het leuk om klanten tevreden te stellen. Ben je klaar met bezorgen, dan help je je collega’s met alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn, waaronder het verzendklaar maken van zendingen die op transport gaan en het in ontvangst nemen en op de plaats zetten van wijnen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat zowel de bestelbus als ons magazijn er altijd tip top uitzien. Het betreft een functie voor minimaal 20 en maximaal 32 uur per week.

De werktijden worden in overleg vastgesteld, maar weet dat we maandag t/m vrijdag voornamelijk in de ochtend bezorgen. Het is mogelijk dat je extra wordt opgeroepen in verband met drukte of verlof van collega’s.

JOUW PROFIEL

Wij zoeken mensen die klantgericht denken en werken! Ben je representatief, klantvriendelijk, servicegericht, communicatief vaardig, fysiek fit, flexibel en voldoe je aan de onderstaande functie-eisen? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren naar deze functie.

FUNCTIE EISEN

·        minimaal VMBO werk- en denkniveau;
·        in het bezit van het rijbewijs B;
·        in het bezit van een heftruckrijbewijs is een pre;
·        ervaring in het bezorgen van goederen en bekendheid met de omgeving Maastricht/Heuvelland is een pre;
·        goede beheersing van de Nederlandse taal.

ONS AANBOD

We bieden je een leuke functie aan in een jong en enthousiast team. Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de functie. Van toepassing is de CAO voor de Drankenindustrie en Groothandel in Dranken.

REAGEREN

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan voor 15 maart 2023 jouw motivatie en CV per e-mail naar:
Sauter Wijnen | Guido Quaden | g.quaden@sauterwijnen.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met:
Rumi van Biesen | 043 – 363 77 99

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

DE VACATURE IS OP 28 MAART 2023 GESLOTEN.