Afsluiting Rijksweg en bereikbaarheid van 10 t/m 28 oktober 2022

Van 10 t/m 28 oktober 2022 vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Rijksweg en wordt een veilige fietsoversteek gerealiseerd nabij onze hoofdingang. De hele situatie en vooral de verkeersveiligheid gaat er aanzienlijk op vooruit, dus ook je bezoek aan onze winkel is straks een stuk veiliger en prettiger.

In verband met de werkzaamheden wordt de Rijksweg (tussen de Weg van Heer naar Bemelen en de rotonde Bemelerweg/Pastoor Kikkenweg) van maandag 10 oktober 06.00 tot vrijdag 28 oktober 18.00 uur volledig afgesloten. Autoverkeer wordt omgeleid door middel van diverse omleidingsroutes. (Brom)fietsers kunnen de werkzaamheden passeren. In deze periode zijn wij hierdoor zeer moeizaam bereikbaar.

Je kunt ons bereiken vanaf de rotonde in Cadier en Keer (Bemelerweg/Pastoor Kikkenweg). Vanuit de richting Maastricht kun je niet de Rijksweg op en dien je de omleiding te volgen om bij de rotonde in Cadier en Keer te komen. Wanneer je bij de verkeersregelaar aangeeft dat je komt voor Sauter Wijnen, dan mag je doorrijden en kun je met de auto via het fietspad richting onze parkeerplaats aan de achterzijde rijden. Je kunt onze parkeerplaats alleen verlaten in de richting Maastricht. Zoals gezegd, zeer moeizaam … maar mocht het nodig zijn, dan kan het.

Tot en met zaterdag 8 oktober aanstaande zijn wij normaal en goed bereikbaar. Mocht je wijn nodig hebben en van plan zijn naar onze winkel in Cadier en Keer te komen, dan is het raadzaam dat voor die tijd te doen. Mocht dat niet lukken of heb je tussen 10 en 28 oktober wijn nodig, dan bezorgen we graag zonder verzendkosten bij je thuis.

Je kunt je bestelling telefonisch: 043-3637799, per e-mail: info@sauterwijnen.nl of via de website doorgeven.

Vanaf zaterdag 29 oktober zijn we weer normaal bereikbaar … Het is dan ook de laatste zaterdag van de maand, dus is er weer een inloopproeverij. 

Bedankt voor je begrip en bel of e-mail ons gerust voor vragen of een eventuele bestelling.

Sauter Wijnen