Bezorgen en afhalen

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in een van onze vestigingen of thuis te laten bezorgen. Dat doen we graag voor u. Voor het thuisbezorgen van uw bestelling maken wij gebruik van een gespecialiseerd transportbedrijf. Vanaf € 150,- is het thuisbezorgen gratis. Voor kleinere bestellingen vragen wij een bijdrage in de transportkosten van € 10,-.

Uw bestelling wordt binnen 4 dagen bij u thuisbezorgd. Lukt dat niet, omdat bijvoorbeeld een wijn (tijdelijk) niet voorradig is, dan nemen wij contact met u op.

U kunt zelf aangeven op welk adres wij uw bestelling moeten bezorgen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw bestelling op het adres van uw werkgever of van een familielid te bezorgen. Uw specifieke afleverinstructies vernemen wij graag van u. U kunt bijvoorbeeld aangeven dat wij uw bestelling bij uw buren mogen afgeven of in uw tuinhuis/garage mogen zetten. Wij proberen er alles aan te doen om uw bestelling in één keer bij u te bezorgen. Mocht dat niet lukken dan onderneemt onze transporteur een tweede of derde poging.

Het thuisbezorgen van uw bestelling is ook mogelijk in België. Hiervoor vragen wij een vaste bijdrage in de transportkosten van € 15,-