Why to buy ...

Expertise

[meer dan een eeuw]

Sauter Wijnen bestaat meer dan 100 jaar. Erik Sauter sr. is het boegbeeld van onze expertise. Hij heeft meer dan 50 jaar ervaring als wijnhandelaar, wijnmaker en wijngoedbeheerder. Hij volgde stages en opleidingen in Bordeaux (Talence), Davayé en Trier. Hij publiceerde talloze artikelen over wijn en smaak in binnen- en buitenland en is vice-président van de Académie Internationale du Vin (Gèneve). Samen met de jonge, dynamische en bovenal gepassioneerde wijndeskundigen binnen ons team vormt hij het wijngeweten van Sauter Wijnen. Onze expertise zetten we dagelijks in om de beste wijnen voor u op te sporen.

Kwaliteit

[de basis van een continue motivatie]

Kwaliteit vormt de basis van onze nooit aflatende motivatie: kwaliteit van de wijnen, van de dienstverlening en van de informatieverstrekking. Nergens wordt u beter geïnformeerd over wijn als bij ons. Onvermoeibaar zoeken wij wereldwijd naar het beste op het gebied van de goede wijn. Met een uitstekende balans tussen kwaliteit en prijs. Authenticiteit, verteerbaarheid, bewaar- en ontwikkelingspotentieel vormen de sleutelbegrippen. Wijnen die de goede smaak aanscherpen van de echte wijnliefhebbers/-kenners, dat is waar we voor u naar zoeken.

Service

[uw tevredenheid is ons plezier]

Wijn kopen en van wijn genieten moet een feest zijn. Niets mag dat feest in de weg staan. De keuzes die u bij ons maakt dienen u ongeremd het plezier te verschaffen, dat u er terecht van verwacht. Zonder uit het oog te verliezen dat goede smaak en intensief genieten versterkt worden door ervaring, leren en met belangstelling waarnemen. U kunt bij ons snel, gemakkelijk en vooral in volle vertrouwen bestellen. Afhankelijk van de ruimte in uw wijnkelder kunt u zelf bepalen hoe en wanneer u de wijn wenst te ontvangen. Ons team staat permanent klaar om u snel en adequaat van dienst te zijn. Voor vragen, advies, klachten, transport, speciale wensen of aanvullende informatie. Uw tevredenheid is ons plezier.

Vertrouwen

[onbeperkte toegang tot de wijnwereld]

Al meer dan 100-jaar staan we voor expertise, kwaliteit en service. Een groot en bewegend netwerk met bekende en minder bekende wijnmakers werd in die lange periode met grote zorg opgebouwd. Een grote, groeiende groep echte wijnliefhebbers, verspreid over heel Nederland, heeft dankzij Sauter Wijnen in vol vertrouwen onbeperkte toegang tot deze fascinerende wijnwereld. Wij staan ervoor om dit elke dag opnieuw waar te maken en te verbeteren. Dankzij uw vertrouwen, belangstelling, suggesties en … kritiek als dit nodig is.

Beleving

[een schat aan informatie en ervaringen]

Dagelijks staan wij in contact met de beste wijnmakers over de hele wereld. Bezoeken over en weer, intensieve proeverijen en diepgaande dialogen met deze gemotiveerde wijnmensen vormen een schat aan waardevolle informatie en prachtige ervaringen. Dit alles delen we graag met u. Via ons informatieve en smakelijke magazine, de gedetailleerde specials, de kranten, persoonlijke nieuwsbrieven, deze website, de talrijke en veel bezochte proeverijen en leerzame masterclasses. We hebben er veel voor over om u niet alleen volop wijngenot in het glas te bezorgen, maar ook om de boeiende wereld achter dit glas wijn bij u thuis te brengen.