Voorverkoop Château de Beaucastel 2021

Bestelformulier

Wijnen in de voorverkoop kun je niet op de gebruikelijke wijze via de webshop bestellen en betalen. Je kunt je reservering doorgeven middels dit bestelformulier. Vul onder elke wijn het gewenste aantal in en sluit het formulier af met je naam, adresgegevens en e-mailadres. Klik vervolgens op verzenden.

Je reservering wordt meteen of de eerstvolgende werkdag verwerkt door een van onze medewerk(st)ers. Je ontvangt daarna een bevestiging met een reserveringsfactuur, die je per bank kunt betalen. Je reservering is daarna definitief.

Goed om te weten ...

Het reserveren van wijnen kan uitsluitend tot aan binnenkomst. Reserveren tot aan binnenkomst is gratis en de wijnen worden direct na binnenkomst aan je uitgeleverd. Je ontvangt van ons bericht zodra een of meerdere gereserveerde wijnen leverbaar zijn.

Je kunt je reserve niet online inzien en beheren. Voor een actueel overzicht van je reserve of het afroepen van wijnen kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer: 043 - 363 77 99 of e-mail: info@sauterwijnen.nl.

Voor het thuisbezorgen van wijnen uit je reserve gelden dezelfde voorwaarden als voor een reguliere bestelling. De oorspronkelijke aanschafwaarde van de gereserveerde wijn wordt meegenomen in de berekening van de ordergrootte en het bepalen van de bijdrage in de transportkosten.

Heb je nog vragen?

Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Telefoon: 043 – 363 77 99
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.30 uur.

E-mail: info@sauterwijnen.nl


BESTELFORMULIER

Reserveer voor mij tot aan binnenkomst:

Leverbaar eind november 2023. | De voorverkoopprijzen zijn geldig t/m 15 november 2022.