Service

[uw tevredenheid is ons plezier]

Wijn kopen en van wijn genieten moet een feest zijn. Niets mag dat feest in de weg staan. De keuzes die u bij ons maakt dienen u ongeremd het plezier te verschaffen, dat u er terecht van verwacht. Zonder uit het oog te verliezen dat goede smaak en intensief genieten versterkt worden door ervaring, leren en met belangstelling waarnemen. U kunt bij ons snel, gemakkelijk en vooral in volle vertrouwen bestellen. Afhankelijk van de ruimte in uw wijnkelder kunt u zelf bepalen hoe en wanneer u de wijn wenst te ontvangen. Ons team staat permanent klaar om u snel en adequaat van dienst te zijn. Voor vragen, advies, klachten, transport, speciale wensen of aanvullende informatie. Uw tevredenheid is ons plezier.

GEMAKKELIJK BESTELLEN EN LATEN THUISBEZORGEN

Op deze pagina vindt u alle informatie over het bestellen en laten thuisbezorgen van onze wijnen. Hoewel we geprobeerd hebben zo veel mogelijk informatie in deze pagina op te nemen, kan het zijn dat u een specifieke vraag of wens hebt. Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Telefoon: 043 – 363 77 99 (maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur)

E-mail: info@sauterwijnen.nl

BESTELLEN

Bestellen kan via onze webshop, telefonisch, per fax, per e-mail of brief/antwoordformulier. Uw brief/antwoordformulier kunt u gratis versturen naar Antwoordnummer 26, 6200 VD Maastricht.

BEZORGEN

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in een van onze vestigingen of thuis te laten bezorgen. Dat doen we graag voor u. Voor het thuisbezorgen van uw bestelling maken wij gebruik van een gespecialiseerd transportbedrijf. Vanaf € 150,- is het thuisbezorgen gratis. Voor kleinere bestellingen vragen wij een bijdrage in de transportkosten van € 10,-.

Uw bestelling wordt binnen 4 dagen bij u thuisbezorgd. Lukt dat niet, omdat bijvoorbeeld een wijn (tijdelijk) niet voorradig is, dan nemen wij contact met u op.

U kunt zelf aangeven op welk adres wij uw bestelling moeten bezorgen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw bestelling op het adres van uw werkgever of van een familielid te bezorgen. Uw specifieke afleverinstructies vernemen wij graag van u. U kunt bijvoorbeeld aangeven dat wij uw bestelling bij uw buren mogen afgeven of in uw tuinhuis/garage mogen zetten. Wij proberen er alles aan te doen om uw bestelling in één keer bij u te bezorgen. Mocht dat niet lukken dan onderneemt onze transporteur een tweede of derde poging.

Het thuisbezorgen van uw bestelling is ook mogelijk in België. Hiervoor vragen wij een vaste bijdrage in de transportkosten van € 15,-.

RESERVEREN

In specifieke gevallen bieden wij wijnen 'en primeur' aan. Het systeem van primeurverkopen wordt toegepast voor wijnen die vaak beperkt beschikbaar zijn en die een langere tijd na de oogst in de kelders van de wijnmaker verblijven. Het systeem biedt twee belangrijke voordelen. Enerzijds is het een mogelijkheid – vaak ook de enige – om de betreffende wijnen aan te kopen, anderzijds betaalt u een aanzienlijk lagere prijs. De primeurkorting varieert van 15% tot 25% op de reguliere prijs.

Uw vroege beslissing en geduld stellen ons en de wijnmaker in staat om de wijnen de zorg en de aandacht te geven die ze verdienen. Het moment waarop de wijnen gebotteld en uitgeleverd worden, wordt bepaald door de wijnmaker zelf en is vooraf moeilijk in te schatten. Het is goed te weten dat de wijnmaker bij het maken deze beslissing het belang van de wijn en dus ook uw belang centraal stelt. Het kan gebeuren dat de wijnmaker beslist de wijn nog iets langer op te voeden en de botteling wat uit te stellen. De uitlevering kan daardoor langer op zich laten wachten dan dat wij in eerste instantie hebben aangegeven.

Het reserveren van deze wijnen kan tot aan binnenkomst of op afroep. Reserveren tot aan binnenkomst is gratis en de wijnen worden direct na binnenkomst aan u uitgeleverd. Reserveren op afroep kost € 1,25 per fles. Voor dit bedrag mag u de wijn tot vijf jaar na de oogst opslaan in ons entrepot te Maastricht.

U kunt uw reserve niet online inzien en beheren. Voor een actueel overzicht van uw reserve of het afroepen van wijnen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 043-3637799 of e-mail: info@sauterwijnen.nl.

Voor het thuisbezorgen van wijnen uit uw reserve gelden dezelfde voorwaarden als voor een reguliere bestelling. De oorspronkelijke aanschafwaarde van de gereserveerde wijn wordt meegenomen in de berekening van de ordergrootte en het bepalen van de bijdrage in de transportkosten.

BETALEN

U kunt uw bestelling afrekenen via IDEAL of met uw creditcard. Het afrekenen gebeurt in een beveiligde omgeving van MultiSafepay. Nadat u twee bestellingen via IDEAL of met uw creditcard hebt voldaan krijgt u automatisch de mogelijkheid om te betalen via automatische incasso of op rekening. Indien u kiest voor automatische incasso wordt het totaalbedrag na 14 dagen van uw bank-/girorekening afgeschreven. In het andere geval heeft u 14 dagen de tijd om het totaalbedrag te voldoen.

U ontvangt altijd een factuur van ons. Uw factuur wordt door ons verzonden nadat uw bestelling is thuisbezorgd of afgehaald.

KLACHTEN

Klachten over de afhandeling van uw bestelling vernemen wij graag zo snel mogelijk, zodat wij samen met u aan een passende oplossing kunnen werken. Klachten ontvangen wij bij voorkeur schriftelijk via info@sauterwijnen.nl.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

Van toepassing zijn onze algemene verkoopvoorwaarden, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Zuid-Limburg onder nummer 14604792. U kunt onze algemene verkoopvoorwaarden hier downloaden.