Kwaliteit

[de basis van een continue motivatie]

Kwaliteit vormt de basis van onze nooit aflatende motivatie: kwaliteit van de wijnen, van de dienstverlening en van de informatieverstrekking. Nergens wordt u beter geïnformeerd over wijn als bij ons. Onvermoeibaar zoeken wij wereldwijd naar het beste op het gebied van de goede wijn. Met een uitstekende balans tussen kwaliteit en prijs. Authenticiteit, verteerbaarheid, bewaar- en ontwikkelingspotentieel vormen de sleutelbegrippen. Wijnen die de goede smaak aanscherpen van de echte wijnliefhebbers/-kenners, dat is waar we voor u naar zoeken.

100% tevreden

Hoewel we onze wijnen met de grootste zorg en aandacht selecteren, importeren, opslaan en versturen, kan het gebeuren dat u om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden bent. Vervelend, maar dat lossen we op!

KWALITEIT

Wij staan in voor de kwaliteit van onze wijnen. Door een zorgvuldige selectie en permanente kwaliteitsbewaking kunnen we dit garanderen. Wijn is en blijft een natuurproduct en het kan gebeuren dat een wijn bijvoorbeeld 'kurk' heeft of dat een ander natuurlijk verschijnsel optreedt. In dat geval kunt u tot vijf jaar na de oogst aanspraak maken op onze kwaliteitsgarantie en kunt u de wijn omruilen voor een andere wijn.

SMAAK

Elke wijn wordt geproefd en uitgebreid beschreven door Erik Sauter sr. of Merijn Corsten. Met de uitgebreide wijnbeschrijvingen willen we u vooraf zo goed mogelijk informeren over de smaak van de betreffende wijn. Smaak is echter heel persoonlijk en wat ons betreft niet discutabel. Beantwoord een wijn daarom niet aan uw (smaak-)verwachtingen, dan kunt u de wijn tot één jaar na aankoop omruilen voor een andere wijn.

LOGISTIEK

Voor het bezorgen van uw wijn maken wij gebruik van een gespecialiseerd transportbedrijf en een pakketdienst. Ondanks de goede afspraken die we met beide bedrijven hebben gemaakt en hun uitgebreide staat van dienst, kunnen breuk en manco sporadisch voorkomen. Het blijft immers mensenwerk. In dat geval stellen wij het op prijs als u direct contact met ons opneemt. In veel gevallen kunnen we dan direct met de chauffeur overleggen over de betreffende situatie. Breuk en manco lossen we altijd op als u dit binnen 10 dagen na bezorging bij ons meldt.

Wilt u aanspraak maken op onze tevredenheidsgarantie of wilt u een breuk of manco melden, neem dan contact met ons op via info@sauterwijnen.nl of 043 – 363 77 99. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur.