Wijnwinkels blijven open tijdens lockdown

Op maandagavond 14 december zijn de nieuwe, strenge maatregelen met betrekking tot het corona-virus gecommuniceerd door de overheid. Gelukkig mogen wijnwinkels open blijven tijdens de lockdown. Je kunt dus nog steeds terecht in onze winkels in Maastricht (Cadier en Keer), Bussum, Velp en Zeist. We staan zoals altijd voor je klaar en helpen je graag bij het uitkiezen van je wijnen.

Feit is natuurlijk wel dat we te maken hebben met een ernstige situatie rondom het virus. Uit respect voor de horeca, die al weken/maanden dicht is, en onze collega ondernemers die wel hun deuren hebben moeten sluiten en om uiteindelijk het virus onder controle te krijgen vragen we je vriendelijk om:

- je bezoek aan onze winkel kort en functioneel te houden;

- je mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand te houden;

- het maximaal aanwezige personen te respecteren;

- te betalen per PIN.

Voel je je niet comfortabel om naar onze winkel te komen of blijf je liever thuis? Geen probleem, we bezorgen door het hele land. In de buurt van onze winkels met onze eigen bestelbus en in de rest van Nederland met een gespecialiseerd transportbedrijf. 

We willen van de gelegenheid gebruik maken om de horeca, die nog steeds hun deuren gesloten moeten houden, en onze collega ondernemers die sinds 15 december gesloten zijn heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.