UITGEBREID ZOEKEN

Tevreden klanten

Lou_Brans_Brabant

"Kwaliteit, vernieuwend, eerlijk en rijk gesorteerd"

Ik ben nu zo’n 35 jaar bekend met Sauter Wijnen. Mijn ervaring gedurende deze jaren is dat bij Sauter Wijnen primair gekozen wordt voor de kwaliteit van de geboden wijnen. Een wijn die eenmaal in het assortiment is opgenomen is meestal een lang leven beschoren bij de firma Sauter Wijnen. Daarnaast blijft men zoeken naar nieuwe wijnen, zonder concessies te doen aan het kwaliteitsuitgangspunt. Persoonlijke favoriet, al sinds jaren, zijn de wijnen van Perrin & Fils.  Ze hebben alles wat de firma Sauter Wijnen ook heeft: kwaliteit, vernieuwend, eerlijk en rijk gesorteerd.

Lou Brans Brabant
charlie_spreksel

"Voor elke gelegenheid en binnen elk budget heeft Sauter Wijnen de passende wijn, steeds met de kernbegrippen kwaliteit en diepgang hoog in het vaandel"

Al meer dan 40 jaar is mijn familie vaste klant bij Sauter Wijnen en nog steeds kopen wij er met veel plezier onze wijn. Het assortiment is in de loop der jaren flink uitgebreid zonder aan kwaliteit en diepgang in te boeten. In tegendeel. Terwijl de grote wijnnamen van toen, zoals Château de Beaucastel, nog steeds favoriet zijn, hebben wij in aanvulling daarop bij Sauter Wijnen vele interessante wijnhuizen en nog interessantere wijnen van over de hele wereld mogen ontdekken. Voor elke gelegenheid en binnen elk budget heeft Sauter Wijnen de passende wijn, steeds met de kernbegrippen kwaliteit en diepgang hoog in het vaandel. Kernbegrippen die ook wij in onze advocatenpraktijk hoog in het vaandel hebben.

Charlie Spreksel
Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.